SHOQATA E KINEASTËVE SHQIPTARË
                “lumiere”
 
albanian filmmaker association “lumiere”

shoqata e kineastëve shqiptarë lumiere, u themelua me vendim të gjykatës të tiranës nr. 2602 datë 19 korrik 2000....


më shumë...

Me hidhërim të thellë njoftojmë, ndarjen nga jeta të Kryetarit të Asamblesë së SHKSHL...


më shumë...

Thirrje e Asamblesë së Përgjithëshme të Shoqatës LUMIERE

ditën e enjte datë 31 Janar 2019, ora 15:00

në sallën e Akademisë Marubi

(në praninë e Noterit dhe të një përfaqësie të QKK)

Të nderuar anëtarë të SHKSHL, të nderuar kolegë!

Lutemi të konfirmoni pjesëmarrjen në AP duke ju përgjigjur kësaj thirrje që ju ka mbërritur me email, brenda datës 29 Janar 2019 ora 20:00...


më shumë...

Asambleja e Përgjithëshme e Shoqatës LUMIERE

u mblodh ditën e enjte datë 31 Janar 2019, ora 15:00

në sallën e Akademisë së Filmit dhe Multimedias Marubi.

Me hidhërim të thellë njoftojmë, ndarjen nga jeta të anëtarit të Shoqatës sonë, shkrimtarit dhe skenaristit të madh zotit Kiço BLUSHI.

Ngushëllime familjes dhe miqve!